ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ

Με βαθιές ρίζες στην αρχιτεκτονική της Μεσογείου, η πατητή τσιμεντοκονία συνεχίζει να βελτιστοποιείται και να πρωταγωνιστεί στις σύγχρονες τάσεις δόμησης.

 

Η ανακαίνιση ιδιωτικών ή και επαγγελματικών χώρων, απασχολεί αρχιτέκτονες μηχανικούς, διακοσμητές, τους μάστορες με τα συνεργεία τους αλλά και τους ίδιους τους ιδιοκτήτες των σπιτιών ή των καταστημάτων.

Η ευκολία στη χρήση αλλά και την εφαρμογή της, σε συνδυασμό με τους ατελείωτους διακοσμητικούς της δρόμους, αναγάγουν την Πατητή Τσιμεντοκονία σε υλικό που μπορεί γρήγορα, σίγουρα και οικονομικά να αναπλάσει τους χώρους και να ανεβάσει το επίπεδό τους αισθητικά.
Φθαρμένα δάπεδα, παλιά πλακάκια σε πατώματα και τοίχους, σαθρές τσιμεντοκονίες, μωσαϊκά και τόσες άλλες περιπτώσεις εφαρμογών, μπορούν μετά από την κατάλληλη προετοιμασία να ανανεωθούν και να αποκτήσουν καινούργια ζωή και διαχρονική αξία.

 

 

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΚΛΙΚ ΕΔΩ >>

Η πατητή τσιμεντοκονία  εφαρμόζεται σε τοίχους, δάπεδα, χτιστές σκάλες, χτιστούς πάγκους, μπάνια κ.α. Είναι ένα υλικό με άριστες αντοχές και τέλεια αδιαβροχοποίηση που διατίθεται σε πάνω από 150 χρώματα. Είναι ένα εξ ολοκλήρου οικολογικό, φυσικό και βιοκλιματικό υλικό

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΚΛΙΚ ΕΔΩ >>  

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ >> ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ